سلام. شما راباطرز تهیه خامه جهت بیسکویت خامه ای وخامه جهت تزیین کیک خامه ای آشنا می کنم.تهیه خامه قنادی:سفیده تخم مرغ 3عدد-شکر3/4پیمانه-آب1/3-پیمانه-عصاره وانیل یک قاشق چای خوری-نمک نوک قاشق چای خوری-

 

طرز تهیه:سفیده های تخم مرغ راکمی زده تاازهم پاشیده وکدست شود بعدشکرونمک وآب رااضافه کر ده همه این موادباید داخل کاسه مقاومی به حرارت باشد کاسه راداخل قابلمه دارای آب گذاشته وقابلمه روی حرارت قرار داردیعنی به کاسه محتوی موادحرارت غیرمستقیم می خورد به مدت 3دقیقه هم می زنیم این مرحله مهم وبادقت وحوصله باید انجام شود تاسفید وسفت شود اینجا کارتمام است اماگر یک قاشق خامه اضافه وهمم زده شود په بهتر.حرارت وارده به سفیده تخم مرغها باعث تولید خامه میشه.